Dietetyczna wilekanoc-przepis

Autor

Przedstawiam przepis na jajka faszerowane łososiem:

-liczba porcji 4

-kalorie w 1 porcji 147 kcal

-przygotowanie 20 min

składniki:

-2 łyżki sosu tatarskiego Winiary

-4 ugotowane na twardo

- 50 g łososia wędzonego

- 1 cebulka ze szczypiorkiem

- łyżka posiekanego koperku

- 8 oliwek z papryką

- liście sałaty dekoracyjnej

- pieprz

Jaja przekrój na połowę, posiekaj żółtka, łososia drobno posiekaj, cebulkę ze szczypiorkiem posiekaj, żółtka połącz z sosem tatarskim, łososiem, koperkiem i cebulką, w miejsca żółtek włóż farsz łososiowy. Udekoruj oliwkami i ułóż na liściach sałaty.

Komentarze

Dodaj komentarz

Zawartość pola nie będzie udostępniana publicznie.